CHOOSE YOUR LANGUAGE:

OM LÄGENHETEN

OM STILLINGSÖN OCH ORUST

KARTA/HITTA HIT

TJÄNSTER OCH HUSREGLER

PRISER OCH BETALNING

AKTIVITETER OCH NÖJEN

KONTAKT

SCROLLA NED FÖR MER INFORMATION

TJÄNSTER OCH
HUSREGLER

TILLTRÄDE OCH AVRESA

Lägenheten uthyres veckovis med tillträde lördag klockan 16.00 och lämning lördagen därpå klockan 11.00 om inget annat avtalats.


STÄDNING KAN BESTÄLLAS

Städning utföres i normalfallet av hyresgästen. Vi utför dock gärna slutstädning för 750 kr, ange då att ni önskar slutstädning senast vid er ankomst.


SÄNGKLÄDER OCH HANDDUKAR FINNS ATT HYRA

Vi tillhandahåller gärna sängkläder mot en kostnad av 100 kr per person och vecka. Även handdukar kan fås mot 100 kr per person. Vänligen ange att du önskar sängkläder och/eller handdukar när du bokar eller senast vid er ankomst.


HUSDJUR ÄR VÄLKOMNA

Hund och katt är välkomna under förutsättning att de inte vistas på övre plan i lägenheten samt hålls kopplade på tomten. Även andra husdjur kan vara välkomna, kontakta oss dock alltid i förväg.


GRATIS MOBILT INTERNET

I lägenheten finns tillgång till mobilt Internet (som kopplas till din dators USB-uttag). Det är ej tillåtet att ladda ner stora mängder data (filmer, spel och liknande) eller olaglig data (Pirate Bay och liknande).


AVBOKNING

Vid avbokning som sker tidigare än en månad före ankomstdag återbetalas hyresbeloppet men inte depositionen (för att täcka kostnader för att finna en ny hyresgäst på kort tid). För avbokningar som sker med kortare varsel än en månad före ankomstdag debiteras full hyra men despositionen återfås (eftersom vi har mycket små möjligheter att alls finna en ny hyresgäst den avbokade veckan).


SKADOR

Hyresgästen hålls fullt ansvarig i det fall skador uppkommer under hyresperioden och som är relaterade till hyresgästens användande av lägenhet eller tomt. I första hand täcker den deposition som hyresgästen lämnat skador, men ersättningen begränsas därmed inte till depositionen i det fall reparation av skadorna skulle överstiga värdet av lämnad deposition.


ÖVRIGT

Då tomten som lägenheten och ladugården ligger på är gemensam, visas respekt från båda parter avseende utnyttjandet av tomten.

På tomten finns hönor och ett par tuppar som går fritt. Det händer att tuppen galer ibland på mornarna. Vi har även en vänligt sinnad labrador, Selma, som ibland vistas lös på tomten. Hon är dock aldrig påflugen och alltid vänlig.

En person skall stå som ansvarig för lägenheten under uthyrningsperioden. Den ansvariga personen är den som har lagligt anvsvar vid tvist eller liknande.