CHOOSE YOUR LANGUAGE:

OM LÄGENHETEN

OM STILLINGSÖN OCH ORUST

KARTA/HITTA HIT

TJÄNSTER OCH HUSREGLER

PRISER OCH BETALNING

AKTIVITETER OCH NÖJEN

KONTAKT

SCROLLA NED FÖR MER INFORMATION

TJÄNSTER OCH
HUSREGLER

HUSDJUR ÄR VÄLKOMNA

Hund och katt är välkomna under förutsättning att de inte vistas på övre plan i lägenheten samt hålls kopplade på tomten. Även andra husdjur kan vara välkomna, kontakta oss dock alltid i förväg.


GRATIS WIFI FIBER-INTERNET

I lägenheten finns tillgång till fiber-Internet. Det är ej tillåtet att ladda ner våldsmat stora mängder data, eller olaglig data (Pirate Bay och liknande).


EGEN PARKERING VID VITA HUSET

Du har en egen parkeringsplats uppe vid vita huset. Här har du en egen reserverad parkering. Du går ner till lägenheten på fint lagd stensättning, en promenad på ca 15 sekunder.


ÄR DU OROLIG ÖVER GRÄSKLIPPNING? VAR INTE DET...!

Vi har investerat i en robotgräsklippare och lagt ned slingor över hela tomten, så trots jättegräsmattan utanför lägenheten, behöver du aldrig klippa gräset.


SKADOR

Hyresgästen hålls fullt ansvarig i det fall skador uppkommer under hyresperioden och som är relaterade till hyresgästens användande av lägenhet eller tomt. I första hand täcker den deposition som hyresgästen lämnat skador, men ersättningen begränsas därmed inte till depositionen i det fall reparation av skadorna skulle överstiga värdet av lämnad deposition.


FÖRETAGET TOPLIFT.SE HUSERAR UNDER LÄGENHETEN

Utrymmet under lägenheten är kontor, lager och showroom för företaget Toplift (se www.toplift.se). Det kommer varutransporter dagligen som backar in och hämtar/lämnar paket. Det kommer även en del kunder (vanligen ganska häftiga sportbilar eller klassiker) som parkerar utanför företaget. Av denna anledning är enda tillåtna parkering för hyresgästen uppe på parkeringen vid vita huset. Du har här en egen reserverad parkering.


ÖVRIGT

Då tomten som lägenheten och ladugården ligger på är gemensam, visas respekt från båda parter avseende utnyttjandet av tomten.

En person skall stå som ansvarig för lägenheten under uthyrningsperioden. Den ansvariga personen är den som har lagligt anvsvar vid tvist eller liknande.