CHOOSE YOUR LANGUAGE:

OM LÄGENHETEN

OM STILLINGSÖN OCH ORUST

KARTA/HITTA HIT

TJÄNSTER OCH HUSREGLER

PRISER OCH BETALNING

AKTIVITETER OCH NÖJEN

KONTAKT

SCROLLA NED FÖR MER INFORMATION

PRISER

Priserna nedan inkluderar hyra av lägenheten för upp till 5 personer. Sängkläder, handdukar och slutstädning kan köpas till, se info under "Tjänster och husregler".

VECKA 2-22 och 37-51: 4500 kr/vecka +el

VECKA 23-24, 34-36, 51, 1: 5500 kr/vecka inkl el

VECKA 25-33: 6900 kr/vecka inkl el

Eventuellt kan lägenheten rymma ytterligare en person (separat överenskommelse) till en merkostnad av 1500 kr/vecka.

DEPOSITION

Deposition på 1000kr betalas i samband med betalningen och återfås direkt efter avslutad hyresperiod. Depositionen fungerar som säkerhet mot eventuella skador under hyresperioden eller som ersättning för avbokning (se mer info under "Tjänster och husregler" -> Avbokning).


SÅ SKER BETALNING

Betalning sker alltid i förskott (vanligen 20% av hyran + deposition som återfås vid avresa). Bokningen anses inte bekräftad förrän betalning är genomförd. Du betalar genom att sätta in hyra + deposition på vårt konto, som du får uppgift om vid bokningstillfället. OBS! Glöm inte att ange vilken vecka betalningen gäller och vem du är som betalar.


MÅNADSVIS UTHYRNING

Endast möjligt under perioden v.37-19.
Kontakta oss för pris.


DYGNSVIS HYRA

Endast möjligt under perioden v.37-19.
Kontakta oss för pris.


KONFERENS

Du och dina kollegor är hjärtligt välkomna att hyra lägenheten till er konferens. Upp till sex personer kan bo i lägenheten samtidigt (dock ej i helt åtskilda rum). Vi bistår gärna med mat, aktiviteter och transporter. Kontakta oss för prisförslag.